Workshop Punch Needle

Workshop punch needle

Punch needling is helemaal hip op dit moment. In een paar uur maak je een mooie totebag of een rond wandtapijtje. Het is makkelijk aan te leren en je heb snel een mooi resultaat. De voorkant van je werk heeft een mooi lijnen patroon en aan de achterkant ontstaat een werkje van lusjes. Je kan 1 kant kiezen of beide patronen combineren.

Wil je heel graag leren punch needlen? Of wil je een nieuwe techniek leren? Schrijf je dan in voor deze workshop. Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van punch needling en kan je kiezen tussen een werkje in een houten borduurring of een katoenen totebag. We hebben leuke patronen beschikbaar (enkel zie je onderaan maar we hebben er veel meer) of je kan je eigen ontwerp maken (op voorhand doormailen).

Alle materialen zijn beschikbaar: verschillende punch needles, allerlei soorten wol en garen, borduurstof en -ringen, totebags en al de nodige extra materialen om optimaal te werken.

De workshop duurt 3 uur en is te boeken bij je thuis met min. 4 en max. 12 personen (vanaf 16 jaar). Vind je het niet praktisch om te doen thuis dan ken ik enkele leuke locaties in Gent waar we de workshop kunnen laten doorgaan. Op locatie is er een min. van 6 personen.

De workshop is 50 euro per persoon met alle materiaal ingegrepen. Voor de workshop op locatie in Gent is het 60 euro per persoon. Je gaat naar huis met ofwel een rond wandtapijtje of met een totebag. Als je de smaak te pakken hebt, kan je op het einde van de les materiaal aan kopen om thuis zelf op te starten.

——- COVID-19 ——– Vanaf juli kunnen de workshops weer doorgaan. Er is ziezo een max. van 10 personen, dus dat is al geen probleem. Waar we wel op gaan letten is dat er genoeg afstand is tussen de deelnemers en indien nodig kan er een mondmasker gedragen worden. Al het materiaal wordt op voorhand ontsmet en er worden ook aparte pakketjes gemaakt per persoon. Zijn er nog bijkomende vragen, stuur me dan zeker een mailtje.

Voor meer info: hello@lielie.be

Boek je workshop hier

Naar aanleiding van het artikel

Naar aanleiding van het artikel in de GvA onlangs heb ik leuke sieraden (kleurige oorbellen) hier (Lielie.design) besteld; ik kon niet kiezen, dus werden het er meer dan twee!
Ze zijn van licht natuurlijk materiaal, origineel en vrolijk, mooi van vormgeving!
Ik ben dik tevreden…

Jeanne Kox

Bedankt!

De zwarte broche kat is prachtig! Ben er heel blij mee!!!

Anne-Lore De Decker

Leuke spulletjes voor jezelf of als cadeautje!

Heb al verschillende zaken gekocht bi lielie: zowel oorringen, halsketting als een juwelenhouder, zowel voor mezelf als voor familie. Hele leuke spulletjes, die ook prima als cadeautje dienen! Al veel complimentjes gekregen:-). Ook de juwelenhouder is supermooi en handig om (vooral) oorringen uit te stallen. Aanbod wordt ook regelmatig aangevuld met nieuwe zaken. Er wordt ook snel gereageerd als je vragen hebt en de levering is ook vlot.

Riet Werelds

Leuke workshop houten juwelen

Een echte aanrader! Gezellige sfeer, duidelijke uitleg en heel blij met het eindresultaat!

Elien Popelier

Bedankt

Super bedankt voor de mooie ketting. Ik ben er heel blij mee, iedereen stoeft erop

Marieke Deveen