Workshop Punch Needle

Workshop punch needle

Punch needling is helemaal hip op dit moment. In een paar uur maak je een mooie totebag of een rond wandtapijtje. Het is makkelijk aan te leren en je heb snel een mooi resultaat. De voorkant van je werk heeft een mooi lijnen patroon en aan de achterkant ontstaat een werkje van lusjes. Je kan 1 kant kiezen of beide patronen combineren. 

Wil je heel graag leren punch needlen? Of wil je een nieuwe techniek leren? Schrijf je dan in voor deze workshop. Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van punch needling en kan je kiezen tussen een werkje in een houten borduurring of een katoenen totebag. We hebben leuke patronen beschikbaar (enkel zie je onderaan maar we hebben er veel meer) of je kan je eigen ontwerp maken (op voorhand doormailen).  

Alle materialen zijn beschikbaar: verschillende punch needles, allerlei soorten wol en garen, borduurstof en -ringen, totebags en al de nodige extra materialen om optimaal te werken.

De workshop duurt 3 uur en is te boeken bij je thuis met min. 4 en max. 12 personen. Vind je het niet praktisch om te doen thuis dan ken ik enkele leuke locaties in Gent waar we de workshop kunnen laten doorgaan. Op locatie is er een min. van 6 personen.

De workshop is 50 euro per persoon met alle materiaal ingegrepen. Voor de workshop op locatie in Gent is het 60 euro per persoon. Je gaat naar huis met ofwel een rond wandtapijtje of met een totebag. Als je de smaak te pakken hebt, kan je op het einde van de les materiaal aan kopen om thuis zelf op te starten..

Voor meer info: hello@lielie.be

Boek je workshop hier