Over mij

Heel tevreden over de aangekochte oorbellen…
mooie houten oorhangers

Deschamps nathalie

Heel tevreden over Lielie !
De website is heel duidelijk en levering was ook heel vlot.
Een echte aanrader !!

Barbara Van Laere

Enkele dagen na mijn online bestelling kreeg ik de ketting thuis geleverd in een leuk doosje, met zorg verpakt. Het happertje is heel mooi en van goeie kwaliteit. Ook het fluo blijft zijn kleur behouden. Het past perfect bij mijn fluo sneakers dus ik ben heel blij met mijn aankoop! 😊

Isabelle Matthys

4 katten broches gekocht. Om 4 kattenliefhebbers cadeau te doen. Ik denk dat ze er net zo enthousiast over gaan zijn als ik! Mooie site, leuke juwelen en hele snelle levering! Super blij met aankoop!

Wendy Vanderlinden

Naar aanleiding van een artikel in de GvA heb ik leuke sieraden (kleurige oorbellen) hier besteld. Ik kon niet kiezen, dus werden het er meer dan twee!
Ze zijn van licht natuurlijk materiaal, origineel en vrolijk, mooi van vormgeving!
Ik ben dik tevreden…

Jeanne Kox

De zwarte broche kat is prachtig! Ben er heel blij mee!!!

Anne-Lore De Decker

Heb al verschillende zaken gekocht bij lielie: zowel oorringen, halsketting als een juwelenhouder, zowel voor mezelf als voor familie. Hele leuke spulletjes, die ook prima als cadeautje dienen! Al veel complimentjes gekregen:-). Ook de juwelenhouder is supermooi en handig om (vooral) oorringen uit te stallen. Aanbod wordt ook regelmatig aangevuld met nieuwe zaken. Er wordt ook snel gereageerd als je vragen hebt en de levering is ook vlot.

Riet Werelds

De workshop is een echte aanrader! Gezellige sfeer, duidelijke uitleg en heel blij met het eindresultaat!

Elien Popelier

Super bedankt voor de mooie ketting. Ik ben er heel blij mee, iedereen stoeft erop

Marieke Deveen

Hallo, ik ben Liesbeth. Ik ben opgegroeid in Beernem (nabij Brugge) en na 13 jaar in Brugge gewoond te hebben, woon ik sinds 2010 in het bruisende Gent. Begin 2014 starte ik met Lielie in bijberoep maar ik ben al bijna 20 jaar Grafisch ontwerper in hoofdberoep.

Ik begon met het schilderen van gestileerde foto’s op doek. Mijn lievelingsthema was hollywoodsterren uit de jaren 50 zoals Audrey Hepburn. Deze ontwerpen wou ik ook op kleinere voorwerpen maken en na heel wat experimenten kwamen ze op juwelen in fimo terecht, later kwamen ze ook terug op enkele postkaarten.

Sinds 2016 heb ik de liefde voor hout en lasercut ontdekt. Ik ontwerp mijn juwelen op mijn Mac en snij ze dan uit met een laser uit een multiplexplaat. Ik gebruik al enkele jaren vooral berk maar in mijn laatste collectie werk ik nu met bamboe, soms in combinatie met (kunst)leer. Het hout is FSC gecertificeerd en dus duurzaam en milieuvriendelijk. Ik vind het steeds belangrijker om op deze dingen te letten en ik vermijd nu ook plastic in mijn verpakkingen.

Ik vind het een uitdaging om nieuwe collecties te ontwerpen en ik ben steeds op zoek naar nieuwe materialen en vormen. Ik sta ook open voor samenwerkingen, leuke ideeën en gepersonaliseerde ontwerpen. 

Ik organiseer nu al 2 jaar creatieve workshops. eerst op lokatie en sinds enkele maanden ook in mijn atelier in Gentbrugge. Ik heb er nu 4 maar ben ook hier op zoek naar steeds nieuwe en leuke workshops. Ondanks deze moeilijke tijden, vind ik het nog steeds leuk om nieuwe dingen te creëren. Hopelijk tot snel

Naast juwelen ben ik ook grafisch ontwerper. Met mijn meer dan 18 jaar ervaring kan ik je een brede waaier aanbieden. Klik op de foto voor meer info
Alsof dat nog niet genoeg is ben ik ook haarstyliste en kom ik aan huis voor feest- en bruidskapsels. Ook voor communies en andere gelegenheden kan je bij me terecht.

Een kleine greep uit onze collectie