Workshop Punch Needle

punch needle workshop

de nieuwe datums voor 2024:

 
18 februari 2024 (VOLZET)
31 maart 2024
28 april 2024: knuffel
26 mei 2024
23 juni 2024
steeds van 13u30 tot 17u
 
Klein rond wandtapijtje of totebag: We werken met een borduurring. Ik heb verschillende ontwerpen waaruit je kan kiezen. Je kiest de wol en de naald en in een namiddag hebben we een klein kunstwerkje. Alle materiaal en drank inbegrepen – 50 € voor een halve dag
 
Knuffelbeer of konijn: Je kan kiezen tussen de beer en het konijn. Ze zijn maximum 20 cm hoog en werken we af als een kussentje. Alle materiaal en drank inbegrepen – 60 € voor een halve dag (alleen op 28 april)
 
Heb je zelf wol die je graag wil gebruiken of een eigen ontwerp? Breng die gerust mee.
Tweekapellenstraat 48 Gentbrugge.Inschrijven: mail je naam en welke datum naar info@lielie.be
PS: er lopen 2 katten rond die heel lief zijn maar misschien interessant om te weten mocht je allergisch zij

Workshop punch needle

Punch needling is helemaal hip op dit moment. In een paar uur maak je een mooie totebag of een rond wandtapijtje. Het is makkelijk aan te leren en je heb snel een mooi resultaat. De voorkant van je werk heeft een mooi lijnen patroon en aan de achterkant ontstaat een werkje van lusjes. Je kan 1 kant kiezen of beide patronen combineren.

Wil je heel graag leren punch needlen? Of wil je een nieuwe techniek leren? Schrijf je dan in voor deze workshop. Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van punch needling en kan je kiezen tussen een werkje in een houten borduurring of een katoenen totebag. We hebben leuke patronen beschikbaar (enkel zie je onderaan maar we hebben er veel meer) of je kan je eigen ontwerp maken (op voorhand doormailen).

Alle materialen zijn beschikbaar: verschillende punch needles, allerlei soorten wol en garen, borduurstof en -ringen, totebags en al de nodige extra materialen om optimaal te werken.

De workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 10 personen (min. leeftijd van 15 jaar). Jonger op aanvraag

1) Je kan de workshop laten doorgaan bij jou thuis. Het enige wat je nodig hebt is een grote tafel met stoelen. 

2) Je volgt de workshop op een externe locatie. Ik ken enkele leuke plaatsjes in en rondom Gent waar dit kan doorgaan. Dit kan natuurlijk op andere locaties in Vlaanderen (waar jij voor kijkt). Deze workshop kan doorgaan vanaf 4 personen binnen de 50 km van Gentbrugge en min. 6 personen bij meer dan 50 km. 

3) Je volgt de workshop bij mij thuis in Gentbrugge. De workshop kan doorgaan van 4 -9 personen. 

Mail naar hello@lielie.be voor meer info en reservatie.

De prijs voor de workshop start vanaf 50 euro per persoon met materiaal inbegrepen (er wordt een kilometervergoeding van 0,45 euro aangerekend per kilometer heen en terug vanuit Gentbrugge). Op aanvraag kan er eventueel ook iets anders gemaakt worden. 

Je gaat naar huis met ofwel een rond wandtapijtje of met een totebag. Als je de smaak te pakken hebt, kan je op het einde van de les materiaal aan kopen om thuis zelf op te starten.

Annuleren tot 1 week voor de workshop: 50% van het betaalde bedrag wordt terug betaald.
Annuleren binnen de week voor de workshop: 0 % van het betaalde bedrag wordt terug betaald 

Enkele voorbeelden van punch needle werkjes die we kunnen maken