Workshop houten juwelen

Workshop houten juwelen met leer

Zin in een creatieve workshop? In 2 à 2,5 uur maken we een setje: 1 ketting en 1 paar oorhangers. Maar ook oorstekers, armbanden, broches, ringen, haarspeldjes en sleutelhangers zijn mogelijk. Je leert stap voor stap hoe je een juweel maakt: ontwerpen model, bewerken van leer, afwerken van het juweel. Op het einde van de les is het mogelijk om nog materiaal te kopen om thuis nog een juweel te maken.
Al het materiaal is aanwezig voor de workshop: modellen in bamboe, verschillende stukken leer, juweelbenodigdheden, snij-en plakmateriaal, … De workshop is voor volwassenen. Tieners kunnen op aanvraag ook toegelaten worden.
De workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 10 personen.

Je laat de workshop doorgaan bij jou thuis. Het enige wat je nodig hebt is een grote tafel met stoelen. Of je volgt de workshop op een externe lokatie. In Gent ken ik enkele leuke plaatsjes waar dit kan doorgaan. Dit kan natuurlijk op andere locaties in Vlaanderen als je bij je thuis geen plaats hebt. Deze workshop kan doorgaan vanaf 4 personen binnen de 50 km van Gentbrugge en min. 6 personen bij meer dan 50 km. 

Mail naar hello@lielie.be voor meer info en reservatie.

Voor de workshop betaal je 50 euro per persoon met materiaal inbegrepen (vanaf meer dan 30 km vanaf Gentbrugge wordt een kilometervergoeding van 0,40 euro aangerekend per kilometer.). 

Annuleren tot 24 u voor de workshop: 50% van het betaalde bedrag wordt terug betaald.
Annuleren binnen 24 u voor de workshop: 0 % van het betaalde bedrag wordt terug betaald.

Momenteel zijn er geen datums beschikbaar. 

Heb je interesse?


Mail naar info@lielie.be en als er genoeg kandidaten zijn leg ik een nieuwe datum vast.