Workshop houten juwelen

nieuwe datums

Heb je interesse in een workshop in Gentbrugge? Er staan minder workshop op de planning voor juwelen. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje (info@lielie.be) en als er wat geïnteresseerden zijn dan plan ik een zondag in. Eventueel kan er ook een datum gepland worden in de kerstvakantie. Laat maar weten

Workshop houten juwelen met leer

Zin in een creatieve workshop? In 2 à 2,5 uur maken we een setje: 1 ketting en 1 paar oorhangers. Maar ook oorstekers, armbanden, broches, ringen, haarspeldjes en sleutelhangers zijn mogelijk. Je leert stap voor stap hoe je een juweel maakt: ontwerpen model, bewerken van leer, afwerken van het juweel. Op het einde van de les is het mogelijk om nog materiaal te kopen om thuis nog een juweel te maken.
Al het materiaal is aanwezig voor de workshop: modellen in bamboe, verschillende stukken leer, juweelbenodigdheden, snij-en plakmateriaal, … De workshop is voor volwassenen. Tieners kunnen op aanvraag ook toegelaten worden.
shop bij mij thuis in Gentbrugge. De workshop kan doorgaan van 4 -8 personen. 

Mail naar hello@lielie.be voor meer info en reservatie.

De prijs voor de workshop start vanaf 50 euro per persoon met materiaal inbegrepen (er wordt een kilometervergoeding van 0,45 euro aangerekend per kilometer heen en terug vanuit Gentbrugge). 

Annuleren tot 1 week voor de workshop: 50% van het betaalde bedrag wordt terug betaald.
Annuleren binnen de week voor de workshop: 0 % van het betaalde bedrag wordt terug betaald

PS: voor de workshop in Gentbrugge: er lopen 2 katten rond die heel lief zijn maar misschien interessant om te weten mocht je allergisch zijn