Workshop houten juwelen

Workshop houten juwelen met leer

Zin in een creatieve workshop? In 2 à 2,5 uur maken we een setje: 1 ketting en 1 paar oorhangers. Maar ook oorstekers, armbanden, broches, ringen, haarspeldjes en sleutelhangers zijn mogelijk. Je leert stap voor stap hoe je een juweel maakt: ontwerpen model, bewerken van leer, afwerken van het juweel. Op het einde van de les is het mogelijk om nog materiaal te kopen om thuis nog een juweel te maken.
Al het materiaal is aanwezig voor de workshop: modellen in bamboe, verschillende stukken leer, juweelbenodigdheden, snij-en plakmateriaal, … De workshop is voor volwassenen. Tieners kunnen op aanvraag ook toegelaten worden.
De workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 12 personen.

1) Je kan de workshop laten doorgaan bij jou thuis. Het enige wat je nodig hebt is een grote tafel met stoelen. 

2) Je volgt de workshop op een externe locatie. Ik ken enkele leuke plaatsjes in en rondom Gent waar dit kan doorgaan. Dit kan natuurlijk op andere locaties in Vlaanderen (waar jij voor kijkt). Deze workshop kan doorgaan vanaf 4 personen binnen de 50 km van Gentbrugge en min. 6 personen bij meer dan 50 km. 

2) Je volgt de workshop bij mij thuis in Gentbrugge. De workshop kan doorgaan van 4 -8 personen. 

Mail naar hello@lielie.be voor meer info en reservatie.

De prijs voor de workshop start vanaf 50 euro per persoon met materiaal inbegrepen (er wordt een kilometervergoeding van 0,45 euro aangerekend per kilometer heen en terug vanuit Gentbrugge). 

Annuleren tot 48 u voor de workshop: 50% van het betaalde bedrag wordt terug betaald.
Annuleren binnen 48 u voor de workshop: 0 % van het betaalde bedrag wordt terug betaald