Workshop houten juwelen

Workshop houten juwelen met leer

Zin in een creatieve workshop? In 2 à 2,5 uur maken we een setje: 1 ketting en 1 paar oorhangers. Maar ook oorstekers, armbanden, broches, ringen, haarspeldjes en sleutelhangers zijn mogelijk. Je leert stap voor stap hoe je een juweel maakt: ontwerpen model, bewerken van leer, afwerken van het juweel. Op het einde van de les is het mogelijk om nog materiaal te kopen om thuis nog een juweel te maken.
Al het materiaal is aanwezig voor de workshop: modellen in bamboe, verschillende stukken leer, juweelbenodigdheden, snij-en plakmateriaal, … De workshop is voor volwassenen. Tieners kunnen op aanvraag ook toegelaten worden.
De workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 10 personen.

Je laat de workshop doorgaan bij jou thuis. Het enige wat je nodig hebt is een grote tafel met stoelen. Of je volgt de workshop op een externe lokatie. In Gent ken ik enkele leuke plaatsjes waar dit kan doorgaan. Dit kan natuurlijk op andere locaties in Vlaanderen als je bij je thuis geen plaats hebt. Deze workshop kan doorgaan vanaf 4 personen binnen de 50 km van Gentbrugge en min. 6 personen bij meer dan 50 km. 

Mail naar hello@lielie.be voor meer info en reservatie.

Voor de workshop betaal je 50 euro per persoon met materiaal inbegrepen (vanaf meer dan 30 km vanaf Gentbrugge wordt een kilometervergoeding van 0,40 euro aangerekend per kilometer.). 

Annuleren tot 24 u voor de workshop: 50% van het betaalde bedrag wordt terug betaald.
Annuleren binnen 24 u voor de workshop: 0 % van het betaalde bedrag wordt terug betaald.

Wil je graag je creativiteit nog eens boosten voor de feestdagen? Kom naar onze workshops in Gentbrugge en laat je helemaal gaan.

Je kan kiezen voor 1 of 2 workshops.
Workshop 1 : Punch needle wandtapijtje.
Punch needling is helemaal hip op dit moment. Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van punch needling en kan je kiezen tussen een wandtapijtje of een totebag. Alle materialen zijn beschikbaar. Er zijn patronen of je kan je eigen ontwerp maken. Materiaal en drankje inbegrepen.
Workshop 2: Houten juwelen met leer.
In max 3 uur maken we 1 ketting en 1 paar oorringen, maar ook armbanden, broches, ringen, haarspeldjes en sleutelhangers zijn mogelijk. Alle materialen zijn beschikbaar. Je leert stap voor stap hoe je een juweel maakt: ontwerpen model, bewerken van leer, afwerken van het juweel. Materiaal en drankje inbegrepen.
50€ voor 1 workshop
80€ voor 2 workshops
Je kan kiezen tussen de 2 datums: 17 of 18 december. De dag met meeste inschrijvingen wordt gekozen. Meer info en inschrijven op info@lielie.be