Workshop houten juwelen

nieuwe datum voor 2024:

11 februari 2024 van 14u tot 16u30
Een ketting, oorringen, broche of een ander juweel:  Ik heb verschillende houten juwelen en leer waaruit je kan kiezen. Alle materiaal en drank inbegrepen – 50 € voor een halve dag.
Kan je niet deze dag maar wil je graag één volgen? vanaf 4 personen organiseer ik één bij mij thuis of waar je wil. Meer info verder.
Tweekapellenstraat 48 Gentbrugge
Inschrijven: mail je naam en welke datum naar info@lielie.be
PS: er lopen 2 katten rond die heel lief zijn maar misschien interessant om te weten mocht je allergisch zijn
 

Workshop houten juwelen met leer

Zin in een creatieve workshop? In 2 à 2,5 uur maken we een setje: 1 ketting en 1 paar oorhangers. Maar ook oorstekers, armbanden, broches, ringen, haarspeldjes en sleutelhangers zijn mogelijk. Je leert stap voor stap hoe je een juweel maakt: ontwerpen model, bewerken van leer, afwerken van het juweel. Op het einde van de les is het mogelijk om nog materiaal te kopen om thuis nog een juweel te maken.
Al het materiaal is aanwezig voor de workshop: modellen in bamboe, verschillende stukken leer, juweelbenodigdheden, snij-en plakmateriaal, … De workshop is voor volwassenen. Tieners kunnen op aanvraag ook toegelaten worden.

De workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 10 personen (min. leeftijd van 15 jaar). Jonger op aanvraag

1) Je kan de workshop laten doorgaan bij jou thuis. Het enige wat je nodig hebt is een grote tafel met stoelen. 

2) Je volgt de workshop op een externe locatie. Ik ken enkele leuke plaatsjes in en rondom Gent waar dit kan doorgaan. Dit kan natuurlijk op andere locaties in Vlaanderen (waar jij voor kijkt). Deze workshop kan doorgaan vanaf 4 personen binnen de 50 km van Gentbrugge en min. 6 personen bij meer dan 50 km. 

3) Je volgt de workshop bij mij thuis in Gentbrugge. De workshop kan doorgaan van 4 -9 personen. 

Mail naar hello@lielie.be voor meer info en reservatie.

De prijs voor de workshop start vanaf 50 euro per persoon met materiaal inbegrepen (er wordt een kilometervergoeding van 0,45 euro aangerekend per kilometer heen en terug vanuit Gentbrugge). Op aanvraag kan er eventueel ook iets anders gemaakt worden. 

Annuleren tot 1 week voor de workshop: 50% van het betaalde bedrag wordt terug betaald.
Annuleren binnen de week voor de workshop: 0 % van het betaalde bedrag wordt terug betaald

PS: voor de workshop in Gentbrugge: er lopen 2 katten rond die heel lief zijn maar misschien interessant om te weten mocht je allergisch zijn.