SHOP

Heel tevreden over de aangekochte oorbellen…
mooie houten oorhangers

Deschamps nathalie

Heel tevreden over Lielie !
De website is heel duidelijk en levering was ook heel vlot.
Een echte aanrader !!

Barbara Van Laere

Enkele dagen na mijn online bestelling kreeg ik de ketting thuis geleverd in een leuk doosje, met zorg verpakt. Het happertje is heel mooi en van goeie kwaliteit. Ook het fluo blijft zijn kleur behouden. Het past perfect bij mijn fluo sneakers dus ik ben heel blij met mijn aankoop! 😊

Isabelle Matthys

4 katten broches gekocht. Om 4 kattenliefhebbers cadeau te doen. Ik denk dat ze er net zo enthousiast over gaan zijn als ik! Mooie site, leuke juwelen en hele snelle levering! Super blij met aankoop!

Wendy Vanderlinden

Naar aanleiding van een artikel in de GvA heb ik leuke sieraden (kleurige oorbellen) hier besteld. Ik kon niet kiezen, dus werden het er meer dan twee!
Ze zijn van licht natuurlijk materiaal, origineel en vrolijk, mooi van vormgeving!
Ik ben dik tevreden…

Jeanne Kox

De zwarte broche kat is prachtig! Ben er heel blij mee!!!

Anne-Lore De Decker

Heb al verschillende zaken gekocht bij lielie: zowel oorringen, halsketting als een juwelenhouder, zowel voor mezelf als voor familie. Hele leuke spulletjes, die ook prima als cadeautje dienen! Al veel complimentjes gekregen:-). Ook de juwelenhouder is supermooi en handig om (vooral) oorringen uit te stallen. Aanbod wordt ook regelmatig aangevuld met nieuwe zaken. Er wordt ook snel gereageerd als je vragen hebt en de levering is ook vlot.

Riet Werelds

De workshop is een echte aanrader! Gezellige sfeer, duidelijke uitleg en heel blij met het eindresultaat!

Elien Popelier

Super bedankt voor de mooie ketting. Ik ben er heel blij mee, iedereen stoeft erop

Marieke Deveen