Workshop Punch Needle

Workshop punch needle

Punch needling is helemaal hip op dit moment. In een paar uur maak je een mooie totebag of een rond wandtapijtje. Het is makkelijk aan te leren en je heb snel een mooi resultaat. De voorkant van je werk heeft een mooi lijnen patroon en aan de achterkant ontstaat een werkje van lusjes. Je kan 1 kant kiezen of beide patronen combineren.

Wil je heel graag leren punch needlen? Of wil je een nieuwe techniek leren? Schrijf je dan in voor deze workshop. Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van punch needling en kan je kiezen tussen een werkje in een houten borduurring of een katoenen totebag. We hebben leuke patronen beschikbaar (enkel zie je onderaan maar we hebben er veel meer) of je kan je eigen ontwerp maken (op voorhand doormailen).

All materials are available: different punch needles, all kinds of wool and thread, embroidery fabric and rings, totebags and all the necessary extra materials to work optimally.

De workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 10 personen (min. leeftijd van 16 jaar).

Je laat de workshop doorgaan bij jou thuis. Het enige wat je nodig hebt is een grote tafel met stoelen. Of je volgt de workshop op een externe lokatie. In Gent ken ik enkele leuke plaatsjes waar dit kan doorgaan. Dit kan natuurlijk op andere locaties in Vlaanderen als je bij je thuis geen plaats hebt. Deze workshop kan doorgaan vanaf 4 personen binnen de 50 km van Gentbrugge en min. 6 personen bij meer dan 50 km. 

Mail naar hello@lielie.be voor meer info en reservatie.

De workshop is 50 euro per persoon met materiaal inbegrepen (vanaf meer dan 30 km vanaf Gentbrugge wordt een kilometervergoeding van 0,40 euro aangerekend per kilometer.). Je gaat naar huis met ofwel een rond wandtapijtje of met een totebag. Als je de smaak te pakken hebt, kan je op het einde van de les materiaal aan kopen om thuis zelf op te starten.

 Annuleren tot 24 u voor de workshop: 50% van het betaalde bedrag wordt terug betaald.
Cancellation within 24 hours before the workshop: 0% of the paid amount will be refunded.

 

Wil je graag je creativiteit nog eens boosten? Kom naar onze workshops in Gentbrugge en laat je helemaal gaan.

 Workshop Punch needle wandtapijtje op 5 februari ’23
Punch needling is helemaal hip op dit moment. Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van punch needling en kan je kiezen tussen een wandtapijtje of een totebag. Alle materialen zijn beschikbaar. Er zijn patronen of je kan je eigen ontwerp maken. Materiaal en drankje inbegrepen.
Workshop Houten juwelen met leer op 12 februari ’23
In max 3 uur maken we 1 ketting en 1 paar oorringen, maar ook armbanden, broches, ringen, haarspeldjes en sleutelhangers zijn mogelijk. Alle materialen zijn beschikbaar. Je leert stap voor stap hoe je een juweel maakt: ontwerpen model, bewerken van leer, afwerken van het juweel. Materiaal en drankje inbegrepen.
42 € voor 1 workshop
Boek je beide workshops, dan krijg je 10% korting: € 74 voor 2
Schrijf je in door je naam en welke workshop te mailen naar info@lielie.be
 
Some examples of punch needle projects we can make