Workshop houten juwelen

Workshop houten juwelen met leer

Zin in een creatieve workshop? In 2 à 2,5 uur maken we een setje: 1 ketting en 1 paar oorhangers.
Maar ook oorstekers, armbanden, broches, ringen, haarspeldjes en sleutelhangers zijn mogelijk. Je leert stap voor stap hoe je een juweel maakt: ontwerpen model, bewerken van leer, afwerken van het juweel. Op het einde van de les is het mogelijk om nog materiaal te kopen om thuis nog een juweel te maken.
Al het materiaal is aanwezig voor de workshop: modellen in bamboe, verschillende stukken leer, juweelbenodigdheden, snij-en plakmateriaal, … De workshop is voor volwassenen. Tieners kunnen op aanvraag ook toegelaten worden.
De workshop wordt gegeven aan min. 3 en max. 10 personen.
Er zijn 3 mogelijkheden:
  • Je boekt hier de workshop bij me thuis in Gentbrugge. Je kan verschillende datums kiezen onder de groene knop.
  • Je laat de workshop doorgaan bij jou thuis. Het enige wat je nodig hebt is een grote tafel met stoelen.  Min. 4 personen.  Of je volgt de workshop op een externe lokatie. In Gent ken ik enkele leuke plaatsjes waar dit kan doorgaan. Dit kan natuurlijk op andere locaties in Vlaanderen als je bij je thuis geen plaats hebt. Deze workshop kan doorgaan vanaf 4 personen binnen de 50 km van Gentbrugge en min. 6 personen bij meer dan 50 km. Meer info en reservatie onder de gele knop.
  • In deze coronatijden is het moeilijk om een workshop te volgen. Speciaal daarvoor heb ik een DIY box gemaakt met al het nodige materiaal en uitleg erin. Je kan kiezen uit verschillende boxen. Meer info onder de blauwe knop
Voor de workshop betaal je 50 euro per persoon alles inclusief: workshop, materiaal en kilometervergoeding. 
Annuleren tot 24 u voor de workshop: 50% van het betaalde bedrag wordt terug betaald
Annuleren binnen 24 u voor de workshop: 0 % van het betaalde bedrag wordt terug betaald.

Maak hier je keuze:

Niet gevonden wat je zocht? Mail me op hello@lielie.be