Workshop krimppapier

Workshop sleutelhanger en oorstekertjes in krimppapier

Zin in een moeder-dochter workshop? Of liever met de papa of de zoon? Dit is een workshop om samen te beleven, 1 volwassene en 1 kind. Samen maak je een leuke set juwelen en/of sleutelhanger. We hebben verschillende sjablonen met leuke tekeningen van diertjes, eenhoorns, robots, dino’s maar ook leuke prints voor de mama en papa. Samen kleuren we die in met potlood of stift en kijken we hoe je tekening krimpt in de oven tot een leuke sleutelhanger of schattige oorstekertjes.

Praktisch: per persoon maak je elk 3 stuks, er is keuze tussen een paar oorstekers, een sleutelhanger, een broche en een ring. Er zijn allerlei sjablonen aanwezig voor kinderen en volwassenen maar op aanvraag (per mail, min 2 weken op voorhand) kan er een ander sjabloon gemaakt worden. De workshop duurt ongeveer een uur tot 1,5 uur.

Al het materiaal is aanwezig en je hoeft niks mee te brengen buiten veel goesting om creatief te zijn.

De workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 12 personen. De aanbevolen leeftijd voor de kinderen is van 6 tot 12 jaar. (Al mooi kunnen kleuren en knippen).

Er zijn 3 mogelijkheden:

  • Je laat de workshop doorgaan bij jou thuis. Het enige wat je nodig hebt is een grote tafel met stoelen en een heteluchtoven.  Min. 4 personen. Meer info en reservatie onder de blauw knop.
  • Je boekt hier de workshop bij me thuis in Gentbrugge. Je kan verschillende datums kiezen onder de roze knop.
  • In deze coronatijden is het moeilijk om een workshop te volgen. Speciaal daarvoor heb ik een DIY box gemaakt met al het nodige materiaal en uitleg erin. Je kan kiezen uit verschillende boxen. Meer info onder de gele knop

Voor de workshop betaal je 25 euro per persoon alles inclusief: workshop, materiaal en kilometervergoeding.
Annuleren tot 24 u voor de workshop: 50% van het betaalde bedrag wordt terug betaald
Annuleren binnen 24 u voor de workshop: 0 % van het betaalde bedrag wordt terug betaald.25

Niet gevonden wat je zocht? Mail me op hello@lielie.be