Workshop haarvlechten

Workshop haarvlechten

Boek een workshop vlechttechnieken bij je thuis. Wil je de basis leren of een speciale vlecht? Voor je kinderen, vriendinnen of bij jezelf? Alles kan. Je kan je inschrijven met min. 4 personen en max. 6 personen.
De workshop is voor volwassenen. Tieners kunnen op aanvraag ook toegelaten worden.

We oefenen op een kappershoofd met lang haar, je hoeft dus niet voor modellen te zorgen. Ik breng al het materiaal mee voor de workshop: oefenhoofden, borstels en kammen, elastiek, strikjes, … Het enige waar jij moet voor kijken is een tafel waar de oefenhoofden op bevestigd (met klem) kunnen worden. De tafel mag niet meer dan 4,5 cm dik zijn om de klemmen erop te krijgen.

Ter plaatse kijken we wie wat kan en wat jullie willen leren. Dan wordt er in groepjes en individueel uitleg gegeven volgens het tempo die iedereen aankan.
De workshop thuis kan over bijna heel Vlaanderen gegeven worden. Als je meer dan 50 km van Gent woont kan de workshop ook gegeven worden maar dan voor (min.) 6 personen. Voor 1 workshop wordt er niet verder gereden dan 75 km van Gent, (alleen per uitzondering als er 2 workshops na elkaar gegeven worden op een zaterdag of zondag).

Voor de workshop betaal je 30 euro per persoon alles inclusief: workshop, materiaal en kilometervergoeding. Er wordt een voorschot van 5 euro per persoon gevraagd.
Annuleren tot 24 u voor de workshop: voorschot per afwezige persoon wordt niet terug betaald. Annuleren binnen 24 u voor de workshop: volledig bedrag wordt aangerekend per afwezig persoon

Bij grote afstanden stel ik voor om de workshop een half uur later te starten om er op tijd te kunnen geraken.

- Workshop vlechten - Doe hier je aanvraag