Workshop houten juwelen

Workshop houten juweel met leer

Boek een workshop juwelen bij je thuis. In 2 uur maken we een setje: 1 ketting en 1 paar oorhangers. Je leert stap voor stap hoe je een juweel maakt: ontwerpen model, bewerken van leer, afwerken van het juweel. Op het einde van de les is het mogelijk om nog materiaal te kopen om thuis nog een juweel te maken.

Ik breng al het materiaal mee voor de workshop: modellen in bamboe, verschillende stukken leer, juweelbenodigdheden, snij-en plakmateriaal,.. Het enige waar je moet voor kijken is een tafel waar we kunnen aan werken. De workshop is voor volwassenen. Tieners kunnen op aanvraag ook toegelaten worden.

De workshop wordt gegeven aan minimum 3 personen en max. 10 personen. De workshop kan over bijna heel Vlaanderen gegeven worden. Als je meer dan 50 km van Gent woont kan de workshop ook gegeven worden maar dan voor min. 6 personen. Voor een workshop op meer dan 75 km van Gent worden er 10 personen verwacht.

Voor de workshop betaal je 60 euro per persoon alles inclusief: workshop, materiaal en kilometervergoeding. Er wordt een voorschot van 10 euro per persoon gevraagd.
Annuleren tot 24 u voor de workshop: voorschot per afwezige persoon wordt niet terug betaald.
Annuleren binnen 24 u voor de workshop: volledig bedrag wordt aangerekend per afwezig persoon.

Reserveer je workshop nu

 

Naar aanleiding van het artikel

Naar aanleiding van het artikel in de GvA onlangs heb ik leuke sieraden (kleurige oorbellen) hier (Lielie.design) besteld; ik kon niet kiezen, dus werden het er meer dan twee!
Ze zijn van licht natuurlijk materiaal, origineel en vrolijk, mooi van vormgeving!
Ik ben dik tevreden…

Jeanne Kox

Bedankt!

De zwarte broche kat is prachtig! Ben er heel blij mee!!!

Anne-Lore De Decker

Leuke spulletjes voor jezelf of als cadeautje!

Heb al verschillende zaken gekocht bi lielie: zowel oorringen, halsketting als een juwelenhouder, zowel voor mezelf als voor familie. Hele leuke spulletjes, die ook prima als cadeautje dienen! Al veel complimentjes gekregen:-). Ook de juwelenhouder is supermooi en handig om (vooral) oorringen uit te stallen. Aanbod wordt ook regelmatig aangevuld met nieuwe zaken. Er wordt ook snel gereageerd als je vragen hebt en de levering is ook vlot.

Riet Werelds

Leuke workshop houten juwelen

Een echte aanrader! Gezellige sfeer, duidelijke uitleg en heel blij met het eindresultaat!

Elien Popelier

Bedankt

Super bedankt voor de mooie ketting. Ik ben er heel blij mee, iedereen stoeft erop

Marieke Deveen