Hallo, ik ben Liesbeth De Backer, een grafisch ontwerper uit Gentbrugge. In 2014 starte ik mijn webshop met houten juwelen. Je vind er kettingen, oorringen, broches en ringen, maar ik heb ook wat decoratie in hout zoals een bladwijzer, puzzels, mobiles en meer. Daarnaast heb ik ook een kleine collectie wenskaarten. Lief, schattig, grappig of stoer.

Als creatieveling ben ik ook met nog veel andere dingen bezig. Zo kan je ook verschillende creatieve workshops volgen in mijn atelier zoals punch needle, houten juwelen met leer maken en samen met je dochter kan je een workshop krimppapier volgen.,

Kortingen op de Dots & stripes houten oorringen
Creative workshop make your own wooden necklace and earrings
UITVERKOOP alle kaartjes
Necklaces, earrings and ear studs lasered from bamboo
Creative workshop wall hanging or totebag in punch needle
DIY box shrinkpaper

Kerstshopping in het atelier van Lielie in Gentbrugge

Kerstmis komt eraan. In normale tijden sta ik op verschillende kerstmarkten en kan je op je gemak de juwelen en decoratie bekijken. Omdat de ene na de andere markt nu gecanceld wordt wil ik mijn klanten de mogelijkheid geven om alles te komen bekijken in mijn atelier. 

Je boekt dus een personal shopping moment bij mij thuis in mijn atelier. Alles wordt uitgestald als op een marktje en je kan op je gemak alle juwelen bekijken (zonder aankoopverplichting). Je kan ter plaatse cash, met Payconiq of Bancontact betalen.

Stuur een mailtje naar info@lielie.be om een afspraak te maken. (Gewoon op de webshop kopen en betalen gaat natuurlijk ook nog 🙂 )

Handmade necklaces lasered from birch plywood
Brooches in shrinkpaper, but also in birch or bamboo
DIY box wooden jewelry with leather